Anne18 Kızlar sol bacak ağrısı yaşıyorum bugünden beri nedendir acaba arada sağ bacağımada vuruyor ağrı 🤦🏼
ozgeerbas Anne18 Benimde ağrılarım vardı doktor magnezyum eksikliğinden dolayı suda eriyen magnezyumdan verdi çok faydasını gördüm.
Eylullllllllll21- Anne18 takviye alın belki yetmiyordur ilaç kullanmayı sevmiyorum hiç çekiyorum ağrıları mecbur inşallah bebisime zararı yoktur ,
Eylullllllllll21- ozgeerbas benim ’de ilk doğumda bacaklarımda karıncalanma olurdu doktor magnezyum eksikliği dedi ama şimdi omuz kemiği agiriyor kemik olunca kalsiyum diye düşündüm
ozgeerbas Anne18 ben etkisini gördüm memnunum bide kullandığım ilaçlarda var decavit ferrum mgc balık hapı sizde kullanıyor musunuz
seymaabyk Benimde belim çok ağrıyor sanki ortadan ikiye kırılacak gibi halbuki bi iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum ama nafile 🤷♀️
ozgeerbas seymaabyk bel ağrısı içinde bebek geliştiği için bele ağırı vururmuş ondan dolayıda diyorlardı.
Eylullllllllll21- ozgeerbas balık yağınızın ismi mgc mi benim ’de kullanmam lazım araştırıyorum hangisi iyi die , bide diğer ilaçlarla beraber kaç saat arayla alirisnz
ozgeerbas Eylullllllllll21- balık hapımınn adını bi harfini yanlış yazmışım bunu kullanıyorum mdc omega 3 bunu kullanıyoruö memnunum
Eylullllllllll21- Yani decavit ferrum ve omega ilacıni birden mi kullaniyorsunz ben kan ve dacviti birden alıyorum mideme oturuyor sanki daha ’da midem yanıyor
ozgeerbas Eylullllllllll21- bende decavitle ferrum peş peşe alıyorum. Balık hapı iste yatmadan önce alıyorum
Gamze-34 ozgeerbas bu mdc omega 3 u banada verdı ama filos ulıslaradı belgesi yok bıde balıgın karacigerındsn mı yojsa govdesınden mı yapılıyor belli deıl ben daha kullanmıyorum korktum