Mutlubirannee Son 35 günü kalanlar el kaldırsın😅🤪 Sanki ocağın ilk haftası doğacakmış gibi hissediyorum sizler ne hissediyorsunuz ve herşey tamam mı? ( hastane çantamız hala yapılmadı🙄)
Gayeninannesiyesim Mutlubirannee Son 11 günüm var gelecekmis gbi değil hastane çantanızı hazırlayın suyunuz sancıniz tutar eliniz ayağınıza dolaşır
Cagemeg Mutlubirannee Son 42 😄 Hastane çantası da dahil herşey hazır. Sağlıkla alalım kucağımıza inş. 🙏🏻🌺
Mommy2b Mutlubirannee çanta hala yapılmadı, şifonyeri hala gelmedi, birazıcık korku sardı —> son yirmi dokuzzz 🤯
Mutlubirannee Cagemeg bir iki parça kışlık kıyafet almam lazm sonra çantasını hazırlayacağım☺️ Sağlıkla kucağınıza alın😍
Mommy2b Mutlubirannee hem korku hem heyecan 🥲 doğum kısmını atlayıp unutup direkt kavuşma anına geçmek istiyorum 🙃
Selverakca Son 35 herşey hazır prensesimi bekliyorum ocağın ilk 10 günü içinde doğacak gibi geliyo bana da 😇 hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin yavrularımız
GozdeBabur Mutlubirannee 32+2 olduk ikizlere gebeyim doktorum 37 gibi almayı planlıyor bakalım neler olacak 🙈☺️