Sevgidag Antalya ‘dan hamis anneler var mi burada merak ettim belki biraz sohbet edip motive oluruz 🥰
Kuzey61 Sevgidag selam ben 19 haftalık hamileyim. İkinci bebeğim olacak inşallah. Antalya merkezdeyim
Bukcey Sevgidag Antalya merkezdeyim vakıf yaşam hastanesine gidiyorum 24+4 haftalık hamileyim oğluşum olacak hayırlısıyla ilk çocuğum 🥰
Sevgidag Hadi bakalim Antalya’da kimler nereden kimlerin kacinci gebeligi kimler kac yasinda Antalya Anneleri olarak biraz tanisip kaynasalim 🤩
Uykucu2307 Sevgidag Kepezden, 8 haftalık hamileyim 22 yaşındayım. Medstar topçular hastanesine gidiyorum
Maviimm baby3_ Aslı Vural Sesver gidiyorum özel yazanesine ama doğum memorial de olacak inşallah doktorumun ora ile anlaşması var ben hamileliliğim başından beri özel yazanesine gidiyorum doktorum da dedamanda Lara’da
baby3_ Maviimm bende inanç mendilcioğluna gidiyorum . Memorial ile anlaşması var . 28+2 şuan hiç fiyat falan konuştunuz mu
Fatos007 Sevgidag Ben🖐️. Bu postu açmanız çok iyi oldu antalyadan kimseyi göremiyorum burada fazla. 25 yaşındayım ilk gebeliğin 23 haftalığız oğlum olucak kısmetse. Heyecanla gelmesini bekliyoruz🤰
Writebirds Sevgidag 25 yaş, ilk hamileliğim 14+2 şuanlık şifadan göknur hanıma gidiyorum yarışmaya Kepez masa dağı ndan katılıyorum 🤗🤣giresunluyumm
mvldee Antalya / Manavgat 2 hamileliğim 30 haftalığım doktorum Mehmet Zeki Ünal mükemmel bir doktor 🤗🙂
Mzyyn27 mvldee İlk gebeliğim ve 6haftalık. Buraya da bu yaz taşındık açıkçası doktorları hiç bilmiyorum araştırdım ve Akdeniz hastanesi iyi dediler öyle gittim