Gull_94 Ikıncı hamılelıgım ılkınde hamgı haftda hıssettım hatırlamıuoeum suan 16+4 ama hıssetmıyorum hal sankı bı ara bı kıpırdanma oluyodu ama suan ıkı uc gundur kafama taktım bı sorun mu var dıye sızler ne zaman hıssetmeye basladınız veya suan hıssetmıyo olmam anormal mıı??
Gull_94 Bmom ılkınde gec hıssetmek normal derler genelde eger ılkse sızın ama benım ıkımcı ama ılkınıde hatrlamıyorum ama ınsan takıyo kafaya acaba bısey mı var dıye kuruyorum kafamda kendı kendıme😕
058elf Gull_94 her gebelik bir olmaz canım kalp atışları gelişimi güzelse hissetmen ileriki haftalara da kalır, tedirgin olma gönlünü ferah tut🌸
asellolya bende sürekli bisey hissediyorum ama bebek hareketini nasıl ayırt ettiniz? batma gibi mi, gıdıklanma hissi mi tam olaran nasıl tanımladınız hisseden anneler merak ediyorum
Gull_94 asellolya elımı koydugumda pıt pıt vuruypdu alttan ılkınde onu hayrlıyprum bazende bagırsak harektlerı gıbı kıpırdanma oluyo
058elf asellolya içimde pıt pıt ediyodu canım yani dışarıdan ya da elime gelen bi hareketi yoktu, 18 haftamda dışarıdan gördüm bir iki kez anca denk geldi. 20. haftamızdayız bi kez de elimi koyunca elimle hissettim hareketini 🐣
Gull_94 058elf ultrasonda cok hareketlıydı ama ben hıssetmedıgım ıcım sorun varmıs gbı hıssedıyorum ocak 15 de dıger randevum daha var gercı ama en kısa zamanda hıssederım umarım tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın sag salım kavusmak nasıp olsun bebegınıze🥰
058elf Gull_94 hissedersin inşallah canım kısa zamanda, Allah razı olsun hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🥰
asellolya 058elf canım bende 16. haftamdayım. böyle dediğin gibi sağ tarafta batma gibi bisey hissediyorum ara sıra. pıt pıt gelen ama batma hissi gibi. ama bebek hareketimi ayırt edemiyorum tabi simdilik🙈
Gull_94 ozgeerbas 🥰sag salım kucagınıza almak nasıp olsun darısı basıma hıssetsem de bende rahatlasaö bı de benım gıbı hıssetöeyı bekleyenlerınn tabıı🌼🤓
Gull_94 ozgeerbas ıkıncı hamılelıgım ama hıssetmedım ınsallah bundada tez zamnda yasarım o duyguyuu sabırslkla beklıyorum🌼🥰
ozgeerbas Gull_94 Rabbim bütün isteyen herkese annelik duygusunu tadırsın gerçekten bambaşka bi duygu 🥰🤗🤗
Gull_94 Mutlubirannee ıkıncıde daha erken hıssedılır dıyolar hep kafam karısmıstı demekkı daha erken cogu kısı oyle dıyo umarım hıssederım bı an once 🌼😇