Annesininhatunkizi Kızlar iyi geceler , riskli gebe olan arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza ❤️❤️🤲🤲 şimdi kızlar bu riskli gebelik grubuna neler giriyor ? Tansiyon , şeker ya da erken doğum mu ?
Cagemeg Annesininhatunkizi onun gibi şeyler. Benimde riskli, perinatolojiye gidiyorum mecburen. Anjioödem atlattım, herşey yasaktı ilaç hap. Son bir ayım kaldı. Allahın izniyle sıkıntısız bitirebilirsek çok güzel olacak.
Meryem1316 Annesininhatunkizi kan hastalığı taşımak . Ben kan hastalığım olduğu için perinatologa gidiyorum
1PrensAnnesi Annesininhatunkizi plesantanın olması gerekenden farklı bölgede olması kronik hastalığa sahip anneler 1 yıl içersinde 2.bebeğini doğuracaklar Çoğul gebelikle Kistik veya rahimde kadın hastalığı olanlar Önceki gebelikleri düşük veya ölü doğumlu olanlar Önceki doğumlarında genetik sorunlu evladı olanlar 35yaş üstü gebeler aklıma şuan bunlar geldi
Annesininhatunkizi Cagemeg anladım canım çok geçmiş olsun 🤲🤲 inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına annesi ❤️❤️
Annesininhatunkizi 61Aysen yok değilim , yani şimdilik değilim zamanla ne olacağı hiç belli olmaz tabi
61Aysen Annesininhatunkizi tarama testlerinde falan deger olmasi gereknden yüksek veya düşük oldgndada riskli.gebe bölümune yönlendiriyorlar.Benm 2li taramada bi değerim olmasi.gereknden yüksek çıkmıştı baska bi hastaneye riskli bölüme göndermişlerdi orda bakildi sorun teşkil etmiyo denildgi icn norml doktra devm ettim riskliye gitmedim dha
Annesininhatunkizi Meryem1316 anladım canım sana da çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❤️🤲
Annesininhatunkizi 61Aysen haa anladım canım. Şimdilik hiç bir sorunumuz yok Allah’a şükür ilerde de ne olacağı hiç belli değil. O yüzden merak ettim
Annesininhatunkizi 1PrensAnnesi ❤️❤️❤️Çok saol canım anladım şimdi. Rabbim herkesin yardımcısı olsun🤲🤲🤲
Mervetekmn Annesininhatunkizi şekerim var tansiyonum var yükseliyo dusuyo falan oyuzden sezeryan olcam çarşamba perşembe falan herhalde 37+3 benım ben kendım 5,5aylık 750gr doğmuşum orda da rıskim var öyleynaı