Annesininhatunkizi 1PrensAnnesi rica ederim kuzum. Benim de ilgimi çekti. Doğumdan sonra biz eşim korunsun diye düşündük ama bu da mantıklı aslında bilmiyorum. Doktoruma soracağım bakalım o ne diyecek. Sen de bir danış doktoruna canım
1PrensAnnesi Annesininhatunkizi haklısın aslında belkide bize uygun bi yöntem değil kontrolüm var bu hafta sorayım ya
Mom092 Leylayunus cooookkk 😂 hatta bugun bi bayan post acmisti spiralle hamile kaldm diye oda kesin sonuc degil yani ☺️
Gozdeeb Leylayunus ayy bende ocakta dogurcam dr um spiral demisti bari taktirmayim korktum. Bi 3.cocugu daha kaldiramam
Leylayunus Mom092 bende düşünmekten kafayı yicem iyice sinirleşrm bozukdu aradarda üç gebelik beni mahvetti adamdan soğudum yemin ederim
Busbushatun Leylayunus yanı dusununce hepsının bı yan etkısı var, ıgneyı kullanıp zayıf olan bınsuru tanıdıgım vaar dıkkt etmekle alakalı olabılır bırazda
umaydurununannesi Leylayunus ben taktırmıstım 5 sene kaldı sonrasında adetım suresı cok uzadı degıstırdım sonra hapa dondum bıraktım 2. Ay hamıle kaldım