Ortmenanne16 Kainat daha ziyade kahve rengi gibi renklerde olan akıntı için yerleşme akıntısı deniliyor evde bir test varsa yapın yinede
Blossom Kainat Gerçekten koku varsa yani normal akıntıdan farklı bir koku alıyorsanız enfeksiyon vardır.
Kainat Ortmenanne16 yaptım negatif çıktı ilk defada böyle kokulu akıntı oldu bazıları olabilir dedi sorayım bi dedim teşekkür ederim
Krmnannsi Kainat reglı olma tarıhımde olmayınca test yaptım negatıf cıktı. 1 hafta daha bekledım tekrar test yaptım pozıtıf cıktı. Reglı tarıhınızı tam olarak 7 gu gectıkten aonra test yapıp bı bakın. Rabbım kısa zamanda versın ınsallah
Aloneanqel Kainat canım enfeksiyon o. Ben sürekli yaşıyorum onu. Hatta kanla birlikte bile gelmişti tuvaletten çıkamamıştım. İlerisi kötü oluyor hemen bir doktora görün
Cansuturk Kainat ilişki esnasında zaten oyle seyler gelir olur ama ben sizin normalde bıyle akıntınız varmış gibi anladıgım icin böyle söyledi m
afrasil Kainat kokulu yada kokusuz krem kıvamında ki süt beyaz akıntı enfeksiyon belirtisi canım yoğunsa ama az miktarda ise normal karşılanıyor