Guven2458 Kizlar başına gelen varmı dogum belirtisi olabilirmi İkinci gebeliğim ilk gebeligimde hiç böyle bişe olmamıştı yarın kontrolüm var ama çok merak ettim 🤔
Pnrmcht53 Guven2458 ben 30 haftadayım ve benim göğüslerimden her gün çok fazla sıvı geliyor canım doktora sordum gayet normal şuan gelmesi dedi
Oykununannesi55 Guven2458 39+4 bendende geliyor ilk başta sarı bi sıvı gelmişti sonra süt gelmeye başladı
GE__ Guven2458 30 haftadan beri geliyor canım bende, doktoruma sordum sütmüş. Normal gelebilir dedi ama kesinlikle sıkma, uyarma dedi doğumu tetiklermis :)
Guven2458 Leman3 ozaman normal gelmesi heralde bizim kızın gelmeye niyeti yok heyecanlanmıştım acaba doğum belirtisi mi diye neyse sağlıcakla gelsin minigim🤷😉
Guven2458 Pnrmcht53 kaşıntı çok oluyor sürekli kasıyorum belkide oyuzden geldi çok teşekkür ederim merakımı giderdiniz😍
Guven2458 Oykununannesi55 hergun bı umut bekliyorum ne Nisan ne su hiç bı belirti yok goysumden sıvı geldiğini görünce tamam heralde artık doğum belirtisi demiştim ama normal biseymis çok teşekkür ederim canım merakımı giderdin😍
Oykununannesi55 Guven2458 20.30 sancım çıktı geçen gün doktorum sancıların başlamış yarın bi gün doğum Olur diyor ama ne nişan nede başka belirti yok. Bekliyoruz 💜🤰