Derya1453 İyi akşamlar arkadaşlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkarken ne kullanıyorsunuz bi de hangi şampuanı tavsiye ediyorsunuz ☺️
Cerentrs Derya1453 ben duru granül deterjan aldım tüm kıyafetlerini yıkadım kızımı bekliyorum 😊 şampuan olarakda mustela aldım 😊
91ARIN91ASK Derya1453 duru granül aldım bide çamaşır sodası mis gibi yıkadım şampuan da dalin ve johnsons baby aldım herşeyi hazır oğlumun gelmesini bekliyorum
pitircik2021 Derya1453 granül doğal içerikli ama uzun vadede zarar veriyormuş makineye diye duydum. Ben minoris aldım. Bebek şampuanı mustela.
Dlngnz Derya1453 ben siveno aldım siparişim gelice yıkamaya başlıycam inşallah 🙏 heyecanla bekliyorım😍 şampuan olarak 😊 baby me yada siveno markasının bebek şampuan hala bakıyorum gerçi
Ayca24 Çamaşırlar için duru granül aldım , zaten kendi çamaşırlarımızdada kullanıyoduk ne kalıntı sorunu oldu nede makinada bi sorun yarattı.Şampuan olarak da hipp tercih ettim.
Zeys Derya1453 duru granül klasik olan 💚 hipp şampuan kullanıyorum içeriği temiz kokusu muhteşemmm ☺️