svmm Gamzeyucel ben fazlalık sevmediğimden park beşik alıcam anne yanı olanları da var araştırdım ve kullananlara sordum park yatak önerdiler
tkrj19 Gamzeyucel anne yanı alacağım fakat en az 2 yaşına kadar kullanabilinenlerden yarın bakıcaz umarım buluruz
ssuleeyuce Gamzeyucel benim 2.gebeligim ikisindede anne yani bez besiklerden aldim cok rahat killandim. 10. Ayda baktim ayaklaniyo guvenli degil buyuk besigine aldim odasini ayirdim. Ama simdi ilk baslarda kesinlikle anne yani besik
tkrj19 Gamzeyucel var hatta 3 yaşa kadar var bulunabiliyor 6 aylık İçin anne yanı alamıcam iki kere beşik parası vermektense bir kere veririm böyle tercihim
Gamzeyucel ssuleeyuce tesekkurler oneriniz icin bende 6 ay en fazla 1 yasa kadar olan anne yani besiklere ozenoyoeum ama ilerisi icin naparim bi fikrim yok 😔
Duygusuz Gamzeyucel ilk cocugumda park yatak kullandık 4 yasına kadar onda yattı gayet kullanışlı park yataklar.suan yine hamileyim yine park yatak aldım
Gamzeyucel Hepinize tesekkurler sanirim benimde tercihim oark yatak olucak kullanop tecrubelerden dolayi
Selinn4 Bizde oğlum icin park beşik aldık dün prego cosmos gri cok memnunum herseyi cok güzel tavsiye ederim🥰