SenemAlmasulu Arkadaşlar göbek deliği ne zaman dışa doğru çıkıyor benimki hala içeride ve korkuyorum normal mi sizce 4 aylık hamileyim 😔
Rumeysaozcan SenemAlmasulu çıkmaması daha iyi kıyafetlerden belli oluyor ve çok sızlıyor göbek deliği dışarı çıkınca şahsen benim öyle 🧐
TugbaYildirimYasar SenemAlmasulu SenemAlmasulu ben suan 3 cocuga hamileyim diger cocuklarımdada hic cıkmadı göbek deligi
Nurarslan SenemAlmasulu gobek deligi neden cikar cnm acaba bn anlamadimda olayii😊😊bnm bu 3.gebelik hic oyle birsey yasamadim
Sonaybaycin SenemAlmasulu böyle seyleri dert etmeyin hic kendinize benim hamileligimde hic cıkmadi herkeste olcak diye birsey yok. Saglıkla kavusun insallah🙏🏼
Burak-ve-annesi Busranagme Busranagme benim hiç göbeğim yoktu ve zayıf hamile kaldım 32. Haftadayım göbek deliğim hala içerde 😉
Busranagme Burak-ve-annesi baya derinde o Zaman 😊 Ayy ne guzel . Benımkı gıydıgım kıyafetten gözüküyor 😀 Cok gülüyorum kendıme bakıp bakıp .
Busranagme Sinemm karın içi genişliğiyle alakalı olabilir 😊 Cok acıdı karnım büyürken . Sen de oldu MI acı falan göbek deliğinde