Aysenuuur İyi akşamlar hamiiiişler 🤗 ben bugün 7 haftalık oldum 🙏 sanki bugün bulantılarım azaldı gibi ara ara bulanıyo ama sanki biraz normal gibi sizce normal mi biraz endişelendim de bilgi verebilirmisiniz acaba ??
senaack Aysenuuur ben 28. Haftayım bu haftaya kadar hiç bulanmadı ama bu ara başladı. İştahsızlık karamsarlık kusma
Melosss_4433 Aysenuuur maalesef bende öyleydim ama 3 aylık olunca tamamen bitiyor bazılarında benim gibi ben hastanede yatardım o zamanlar 😌
Aysenuuur Aysenuuur haziranin25i ister ister oluyo endişe ya 😕 Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah 🙏❤️
Buketkucuk Aysenuuur keşke bende bulantım olmadığı için endişelenseydim🤦🏻♀️ Ne güzel bulanmıyor işte mideniz gebeliğinizin tadını çıkarın ben o zamanlarımda bulantıdan helak olmuştum kollarım serum iğnelerinden delik deşik olmuştu hatırladıkça ağlayacak gibi oluyorum rabbime şükür geçti
haziranin25i Hamilelik belirtileri sürekli aynı olmuyor ne yazık ki o yüzden endişe yapmanızı gerektirecek bir durum yoktur 🌺
Aysenuuur Melosss_4433 yaaaa hastaneye gitmedim çok şükür mide bulantısı ilacı istedim doktorumla tam geçirmiyor ama idare etmeye çalışıyorum tabikide doğru düzgün yiyemiyorum inşallah düzelirim 🙏🤲🏻
tosbiginannesii Bende ilaç kullanmama rağmen hiçbirşey bulantıları geçirmiyor 5.haftada başladı ilk şu an 7.haftadayım sanki daha çok zirve yaptı bendede karamsarlık mutsuzluk ve ağrı var hep
Aysenuuur tosbiginannesii canım benim de 5. Haftada başladı kafamı yastıktan kaldıramadığım zamanlarda oldu bulantı hapım birazcık etki etti gibi bugün 7. Haftam düne göre daha iyi gibiyim sanki iş yapabildim evde inşallah bundan sonra da olmaz 🙏 sende karamsar olma sabretmemiz gerekiyor 🙏
Aysenuuur Buketkucuk okadar çok bulantım vardı ki bir günde eskisi gibi olmAyınca ister istemez endişe ettim valla 😕
Buketkucuk Aysenuuur benimde bazen iyi bazen kötü olduğum dönemlerim olurdu ama inşallah senin geçmiştir kuzucuk