Hilalakyuz Merhaba e bebekte şubat indirimi nasıl oluyor bileniniz var mı ? Sadece kıyafette mi oluyor indirimler faydalı mi?
Zeys Hilalakyuz gün gün ürün indirimleri oluyor baya düşüyor fiyatlar ☺️ Oto koltuğu için beklicem şimdi de şubatı😃
svmm Hilalakyuz ben bi kaç ay önce bebek arabası ve beşik bakmaya gitmiştim oradaki çalışanlar araba için aceleniz yoksa şubatta büyük indirimler oluyor dedi yıldönümü diye bence bütün ürünlerde oluyordur
haziranin25i Hilalakyuz daha araliktayiz şubatın ne özelliği var ki? 🤔 Tüm İnternet sayfaları her ay indirim yapıyor zaten 🤗
Naazz Her gün bir üründe o günün tarihine göre indirim oluyordu daha önceleri. Mesela 18 Şubat şu ürünlerde yüzde 18 indirim gibi.. bende şubatı bekliyorum toplu alışveriş yapcam
haziranin25i Hilalakyuz şubatın ne özelliği var diye soruyorum siz neden bu kadar asabi davranıyorsunuz?
Mommm444 Hilalakyuz bizede orda çalışan birisi ya aralıkta ya şubatta dedi aralıkta olduğuna göre şubatta olur mu bilmem ne kadarlık yaparlar ki işte anca bu kadar indirirler bizde beşik alıcağız %20 indirim var yarın almayı planlıyoruz