Bmom Zeynep_18 yanılma oluyor canım bence doktorun söylemezse sorma canim benim yanılma oldu çünkü ☺️
haziranin25i Zeynep_18 İnternette okuduğum kadarıyla 16.haftadan sonra başlıyor tahminler. Ama doktorun tecrübesi kesinlikle çok ama çok onemli. Doktorum. 13+3 de yüzde yüz bir pay ile cinsiyet söyledi şuan kızımla 34 haftaligiz 💜
Zeynep_18 Bmom herkes 12. Haftada doktorunun tahmin ettiğini söylüyorda haliyle bende merak ediyorum tabi😊
Bmom Zeynep_18 ben sormamistim kendisi söylemişti kız diye ama 16 da pipiyi gördük genelde eğer erkekse pek yanılma olmuyor diye duydum ama kızdan erkeğe dönen çok keşke soylemeseydi doktorum insan heves ediyor biseyler alası geliyor
Bmom Zeynep_18 bende boş diye görmüştüm bacak arasını ama doktorumda %80 kız deyince hiç aklıma gelmemişti açıkçası değişeceği gerçi ilk çocuk önemli değil sağlıklı olsunlarda ben yine detaylıyi bekliyorum alışveriş icin kordon vs demesinler de sonra😂😂
Zeynep_18 Bmom bende öyle hissediyorum sanki çevremdeki herkeste erkek diyor zaten😊 nasip hayırlısı olsun👶🏻
Gamzef Bmom teşekkür ederim baktığınız için doktor tahmini söyledi kız dedi ama hazırlık yapmamamı söyledi oğlum da yok kızım da hangisi nasip olursa 🤍🙏🏻
Bmom Gamzef aynen canım banada kız demişti başta yanılma olabiliyor beklemek en iyisi sağlıkla gelsin bebisler 🤲🏻☺️