EmelBabacan programa göre 5+5 haftalık doktora gıttım pazartesı kese yeni olusuyo 4 haftalık gıbı dedı hiç mide bulantım baş dönmem falan olmuyor sadece aksam işten ewe gıdınce belim bıraz agrı yapıyor baska bır sey hıssetmiyorum hamileliğimle ilgılı normalmı ya doktora hazıran 5 te gıdıcem ama merak edıyorumda
bebekkaradag EmelBabacan 24 haftalığız, hiç bulantım halsizliğim yorgunluğum kısacası hiçbir hamilelik belirtim olmadı🙈 İçiniz rahat olsun, biraz şanslıyız bence☺
Ayseeelif EmelBabacan bende de hiç olmadı bulantı kusma 😊sadece bazen kokulara duyarlılık oluştu ama 3.ay bitince geçti .bence güzel bir şeydi😊
Sedayznn EmelBabacan ahhh ahh benimde öleydi keşke hep öle kalsaydım merak etme 6 yada 7.haftada gümbür gümbür geliyor 😀
Hatice3 Şuan erken bir haftaya kadar başlar bulantı kusmalar ama hiç olmayada bilir tabi buda normaldir 😊
Ruyaaa Benim bulantim 7. Haftada basladi 10+6yim ac geziyorum hic heveslenmeyin insallah boylr oldugunuz gibi devam eder
Deletedmom15257 Ruyaaa geçer cnm merak etme sonra kendin yataktan kalkar mutfağa koşarsın ilk isin uyanınca yemek oluyo
Sumeyyye Bende şükür hiç bi belirti yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi😄 14 haftalığım hala yok hamile olduğumu unutuyorum bazen
Sarperinannesi Çok normal, bulantılarınız muhtemelen 7-8-9 hafta gibi başlar benim öyle olmuştu, henüz çok başındasınız ☺
EmelBabacan cewremde herkez yaşadı bend etedırgın oluyorum ilk hamileliğim birde programla doktorun söyledıgı haftalarda farklı insallah bır sıkıntı yoktur bulansın mşdem razıyım açıkcası 🤩
Aysmsek EmelBabacan hayırlısı canım inşallah kolay geçer hem çalışıp hem hamileliğin zor geçmesi nedir iyi bilirim
Deletedmom15257 EmelBabacan cnm zaten 7 den sonra ne oluyorsa oluyo korkma inşallah bebiş cokk iyi büyücek 😍😘
EmelBabacan çok tez canlıyım normalde de Rabbimin nasıl bir mucizesi iste oyuzden hamileliğin bütün evresını hissederek yasamak istıyorum. 🤔sanırım ben heyecandan söyluyorum bulantı yasayanlar aynı fıkırde degıl ama sonu çok güzel 🤰🏼
biiiidamla EmelBabacan ilk hamileliğimde bende anlamadım hiç hatta bebeğin hareketlerini hissede kadar hamile bile değilmişim gibi geliyordu.ama dua et hiç belirti YÖK şuan 2. Hamileliğim ve tansiyon düşüklüğü,bulantı,halsizlik ne ararsan var 😒