Denis19 Iki gündür acayip hareketli bide ayağımı uzatip oturursam toplaniyo 19 hafta olduk bugün sizde durumlar nasıl artık net hissediyorum hareketlerini hatta bazen endiseleniyorum çok hareketli diye ilk gebelik tecrubesizim iyi bişey mi
Deletedmom15257 Denis19 benimki ellimi koyunca tekmeliyo oburturlu çok hissetmiyorum 18+1 haftadayım uzanınca toplaniyo ovaliyorum geciyo
Devraninannesi Denis19 ben 22 haftalık oldum karnımda resmen halay çekiyor 😂hele bugün maşallahı var yani az daha sabredin
xkyerva Ay bizde 21 haftalık olduk ama daha hiç hissetmedim doktor ilk gebeliklerde biraz daha geç hissediliyo demişti allaha şükür bi sıkıntımız yok gelişimide iyi heyecanla tekmesini bekliyorum 😅😅
Denis19 xkyerva ben 17 haftada hissettim benim de ilk ama ilk zamanlar bağırsak hareketleriyle karistiriyodum ve çok az oluyodu mesela günde 2 kez anca ama şimdi tatlı yiyip uzanınca sürekli kipirdiyo ben uykudayken hiç kipirdamiyo ben sabah uyanınca başlıyo yine 😊🤗
Denis19 Deletedmom15257 aynen canım benim de uzanınca toplaniyo bugün iki kez uzandım hep toplandi bende yatiyorum duzeliyo 🙂
FundaMuminCoskun Deletedmom15257 toplandıgını nasıl hssedıyosun bnde senınle aynı hftadayım ama hıssettımmı anlayamadım daha hıcbısey
Deletedmom15257 Denis19 ama ben karnıma dokununca hissediyorum çok diğer türlü çok hissetmiyorum 🙁 dr da 22 haftadan sonra düzeliyor dedi sevinsen mi uzulsemmi bilemedim 😁
Denis19 Deletedmom15257 canım herkeste farklı oluyor 🙂 benim doktorum da geçen ay bidahaki ay hissedersin demisti oyle de oldu 🤗 bide ben cok dinleniyorum tatli yiyorum ondan cok kipirdiyo
Denis19 FundaMuminCoskun içinden bişey göbek deliğine doğru geliyo sanki ya da ne tarafa toplaniyosa oraya bişey gidiyo sanki öyle oluyo canım 🤗
Deletedmom15257 FundaMuminCoskun uzan ayağını uzat kaşığına dokun iki kasik arası yani ellin3 sertlik gelir kilolaysan bilemem ben 49 kiloyum öyle hissediyorum
FundaMuminCoskun Denis19 bazen kalp atısı oluyo gbı tık tık bıseyler hıssedıyorum ama hıc oyle bısey olmadı
Deletedmom15257 FundaMuminCoskun demeki seninki de elline geliyor😁benimki sağ sol.dolaniyo özellikle adet ağrısı oluyo ya o ara kasigima dokunuyorum bebek sagda toplanmis sertlesmis