Ygbsr Bısey sorabılırmıyım ben iki once kan testi yaptırdım 9.88 cıktı kan testin gebelik var ama cok kucuk dediler ve ertesi gunu kanama yasadım
Anneolmak38 Ygbsr Kimyasal gebelik olmus canım Canını sıkma lütfen Kafana takıp cok stres yapma. Mesela adet günlerini sayma zamanına bırak bebek düşünceni kafandan at ozaman oluyor ben öyle yaptıgım ay hamile kaldım ama düşük oldu
Ygbsr Ikı kere evdede test yaptım cıkmadı suan dusuk yasıyorum galiba sizce cok yogun kanama gelıo sizce dusmusmudur😔
selimsarea Ygbsr kimyasal gebelik oluyor canım o düşük gibi değil kese oluşmadan sadece çok az beta hcg yükseliyor sonra regl oluyorsun
selimsarea Ygbsr hayır korunma bu durum Rahmi temizlerde inşallah diğer ay güzel bir haber alırsın 🤲🏻🥰
Anneolmak38 Ygbsr Kesinlikle korunma kimyasal gebelikten sonra rahim temzlendiği için tekrar hamile kalma ihtimalin çok yüksek oluyor kimyasaldan 2 3 ay sonra sağlıklı bir sekilde hamile kalan cok insan var.
portakalcice Ben kimyasal gebelikten sonraki ay gebe kalmıştım tabi sağlıklı ilerlemedi ama siz de hemen gebe kalırsınız inşallah korunmanıza gerek yok
Ygbsr portakalcice evet gittim canım kontrol ett gebelik yok suan dedi kanamam vardi zaten altdan muane etti temiz dedi bu aylardan snra hamıle kalma sansm yuksekms galiba
Ygbsr Anneolmak38 ins Rabbım hayırlısı versin hepimiz İcin bu sevinci yasamaktan mahrum etmesin alahhım bizi