Kubrq Bebegimin kafasinin aşağıda olduğunu söyledi doktor ve o öle kalmaz döner dedi sizce dönermi ne iyi gelir😕😕
NaimeYilmaz Kubrq ne iyi gelir derken ? Ne sormak ıstedıgınızı anlayamadm ama elbettekı doneblr hareket edıyorlar sureklı
Serencihan Kubrq canim benimde oyleydi 20 . Hafta kontrolunda 1 saat sonra baska olur bilemeyiz dedi yerleri daha oldugu icin surekli doner dedi doktorum korkma bence sende
NaimeYilmaz Kubrq ne sakınca varmış ole durmasında 😊 34haftalıgım her kontrolumde bas asagı bebegım . Kİ haftanız bunları dusunmek ıcın cok erken daha sız ne yaparsanız yapın o taklalar atıcak dolanıcak belkı defalarca pozısyon degıstırıcek..
Kubrq GulerDoganAslan tam göbek deligimin altı da elime gelio ve bazen canımı yakio korkutuyor beni😕😕
xkyerva Bizde 21. Haftadayız erken diyemi korkuyosun anlamadım ama endişe etme benim oğluşumunda ultrasonlarda kafası hep aşşağıda ama korkulacak bişey değil
xkyerva Kubrq ay yok korkma bi risk olsa doktor söylerdi zaten benimkinin başı göbek deliğimin altındaydı