Hazalveannesi Yeliz1 Canım doğum yaptın mı sen ben salı günü saat 22.30 da yaptim sancilandım 3 gün oldu🤲🌸🌸
Mom092 Hazalveannesi gercekten mi canim😳 ay benm haftalarimda herkes doğuruyor 😂 yok kuzum daha yapmadım 37 haftalik olduk sali gunu donmezse sezaryen tarihi verilecek ☺️ Gozun aydın saglikla buyut yavrunu 🥰😘
Hazalveannesi Mom092 âmin canım çok saol biliyosun 37 de alınacaktı yani cuma günü ama salı günü sancılandım ben 36+4 te doğdu ama cook tatlı bi görsen ayrı bi tadı var evladın rabbim senide sağ sağlim kurtarsın insallah sağlıcakla al evladını kucagina🤲🤱🤱🌸🥰🙋♀️🙋♀️
Mom092 Hazalveannesi oyy yerimm yaaa 🥰 cok sukur kuzum kavusmussun darisi bizlere insallahhh 😘 kac kg dogdu ☺️
S-U Bende 1 saat önce 37 oldum👶🏻 7 Ocak sezeryan tarihim var , ama hafif hafif adet ağrısı gibi agrilarim var ve karnım çok sık kasılıyor , umarım sezeeyandan önce kendisi gelmek istemez😬👶🏻
S-U Birde afedersiniz iki gündür de ishalim ya , biraz tedirgin oldum burada ishal doğum belirtisi yazıları okuyunca 😒
Zeynep-aa Oznuryunus valla ben kac haftadır hep ishalim😂 bağırsaklarım bozuldu vitaminlerden😂 bel agrısı sırt agrısı desen hep var. Ben dogumum oldugunu sanırım anca suyum gelirse ve sancım olursa anlarım.Sizin de daha onceden boyle olmadıysa sımdı olduysa sadece belkı olabılır belırtı ama tek basına guclu belirti değil esas belirti sancılar ve su gelmesi
Mom092 Hazalveannesi tabi canim onemli olan saglikli olmasi arkadasm 41 haftalikken dogum yaptı 2900 kg doğdu bebis daha cabuk büyüdü kilo aldi zayif bebek daha cabuk aliyo 🥰 benmkide zayif 😬 36 haftalikken 2400 du bakalimm sali gidicez kac olmusuz