Ozlemust Mervetosunn sizin baktığınız safa hangisi acaba bende nakışlı arıyorum 75 ti bulduğum sayfada kargo bedava
Mervetosunn Ozlemust ben 65 e yaptırıyorum kargoyla beraber nakışlı düz beyaz tulum sayfa instagram da minik_dukkanım
PerlaAy HappyMom rossman da indirim var 1 gün önce johnsons baby şampuan pudra bebek bakım ürünleri vs aldım
PerlaAy Hellolo hiçbirşey olmaz önemli olan tarihi sadece kontrol et ileri tarihli ise al ben öyle yaptım ta 2024 e kadar hem böyle böyle birikiyor eşyalar küçük büyük bi anda almak zor olabiliyor 😇
Sevvals23 Hellolo tabii, https://m.trendyol.com/mustela/merhaba-bebek-cantasi-p-36476815?from=order-detail&merchantId=108556 ve dün sipariş verdim bugün kargoya verildi bile çok hızlı
Sayeninannesi yavrukelebekk yarar diye düşünüyorum regl külodu amaçlı üretmişler gece yoğun olan kızlar için
Ezgica NilGrl okadar cabuk alisirsin ki aa kirk yillik ana gibi olursun 🙈 koton tavsiye etmem cok kalitesiz
NilGrl Ezgica ayy umarım öyle olurum 😂 olurum olurum inşallahh 🙏🏻😂 koton bakmıyım o zaman 🤔 çok tatlış şeyler var ama yaaa😂😍