Ipek0z Fadimehnk asyalar çok asi, sinirli oluyor pekte şanslı olmuyorlar etrafımdaki her asya öyle🤦🏻♀️ Mihran’a bayıldım ama çok güzelmiş bir gün kızım olursa diye not edicem kenara😍🥰
alenrenas1 Fadimehnk bebeğim kız olsaydı bende mihran düşünüyordum bence cok asil naif bir isim kesinlikle mihran 🌸
Fadimehnk A-F-B Birkaç farklı anlama gelen Mihran ismi, alın yazısı ve kader anlamına gelmekle birlikte, Pakistan’dan geçen nehrin isminin de adıdır. Ayrıca gezmeyi seven, yılmayan yıkılmayan, gizemli, erdemli, çok fazla düşünen manalarını da taşımaktadır.
RabiaGlck Ipek0z kızımın adı Asya çok uysal akıllı bir cocuk demekki neymiş her Asya bir olmuyormuş o karakter meselesi daha çok
Ipek0z RabiaGlck neden kızıyorsunuz ki kötü bir şey söylemedim, hakaret etmedim 🤷🏻♀️sadece düşüncemi söyledim ve etrafımdaki asyaların böyle olduğunu belirttim
RabiaGlck Ipek0z kızmamıştım aslında kusura bakma doğumuma 10 gün kdar kaldı biraz agrasifim sanırım mesaja yansımış su an okuyunca kızmıs gibi olmusum farkında olmadan kırdıysam özür dilerim
Gayeninannesiyesim Fadimehnk Affına sığınarak 3 unude beğenmedim ama illaki bir seçim yaoacak olursam Mihran senin ismine yakın olduğu için o da
Gayeninannesiyesim Fadimehnk Ay pardon canım ya senin ismine yakın olduğu için seçtim yazmıştım bir arkadaşın yorumuyla senin yorumunu karıştırmışim 🤭🤭
Bulutsevdasi Fadimehnk her yer Asya oldu. Çocuğun okula başladığında sınıfta en az 10 kişi asya olur. Bence başka isimler araştır cnm .
Fadimehnk Bulutsevdasi aynen canım beni düşündüren de bu oluyor zaten çok yaygınlaştı ve sadakatsiz dizisinden sonra 🤣🤣herkes oradan esinlendiğimizi düşünüyor
Bulutsevdasi Fadimehnk hayır ya 3 senedir her yer Asya Aybüke defne Aras Uras birde tuhaf tuhaf isimler lina.mila Lidya lila felan. Özümüzü unutmadan çocuğa isim verilmeli bence..tamam Ayşe Fatma Hayriye verin demiyorum ama ırmak nehir Büşra Melike gibi isimlerde modern isimler