imren91 Damla4150 63 le hamile kaldım. Tam da pandemide aldığım kilolarla🙁şu an 74 olduk . Allahtan son haftalardayım.
mucizemARAS Damla4150 61 ile kaldım 67 dogru gidiyorum ya birden fazla aldım 19. Haftaya giriyorum yarın
mucizemARAS imren91 çok almamışsın aslında bende kendi kendime sınır 75 falan diyorum ama 21 hafta var önümde 6 kilo aldım bile
imren91 mucizemARAS 26. haftamda gebelik şekeri çıktı 31 e kadar sıkı diyet yaptım sonrasında da kaçamaklarla devam ettim , almadım pek ☺️
iey 53 ile hamile kaldım 64 kiloyum şuan. 26.haftadayız. İlk aylar boyu sadece 2 kilo aldım. Ama son 2 ayda 9 kilo birden almışım 😂
Ates2020 iey bende öyle oldum ya birden çıktı kilom ilk üç ay hiç almadım 3 Aydan sonra birde. 8kilo aldım 27 haftalık hamileyim 58 başladım 66 oldum
Rabis93 iey 30dan sonra daha çok alınıyor ben 48 ile başladım 38.haftadayım ne aldıysam şu son 2 ayda aldım şuan 63 olmuşum tavsiyem dikkat et ben artık etmiyorum nasılsa doğurucam diye 😀
mucizemARAS imren91 bende ilk üç ay agzım boş kalsa midem bulanıyo die yedimde yedim memelekete izine gidincede yüklenildi aldım kiloyu bundan sonra nasıl yapayım die düşünüyorum 😅😁
Nuray23 Minigim20 bende 48 ile hamile kaldim. Suan 23.haftadayim daha bugun tartildim 58 olmusum ya 😬 nasil boyle kilo aldim bilmiyorum. Yemem icmemde normal🙄
cgelmas mvldee yemiyor musunuz acaba ben de 50 ile kaldım şu an 58 im 29 haftalığız😊 dikkat eden de birisiyim