Maviadaa Bebegim 5 aylik oldu . Ek gidaya başlicam insallah . Bebeklerinizin kilosu nasıl ? Ve ne kadar mama , sut veriyorsunuz ? Ek gidaya nasil baslamaliyım . En azindan bir haftalik bana yazabilir misiniz ek gidayi detayli . Tesekkurler guzel Anneler ❤
Purpura26 Maviadaa Şöyle bi sayfa var canım bu da örnek liste aynı zamanda emzirmeye de devam ediyorsun tabi ki. Daha anne olmadım ama araştırmalarım böyle 😃 bu konularda bebeğin doktoru yönlendirmiyoe mu acaba merak ettim 🤦♀️🙇♀️
Annnnneeesss Maviadaa bebeklere ilk başta yoğurt verilmez . Alerjisi olabilir . Önce sebze ile başlayın . Sebzeleri karıştırmadan 3 gün peşpeşe yedirin alerjisi var mı öğrenmiş olursunhz yani örnek; gün buharda haşlanmış patates (zeytinyağı veya anne sütü ile karıştırın) Gün yine patates gün yine patates gün patates +havuç gün patates+havuç Gün havuç+brokoli gibi gibi
naz0659 Maviadaa Şöyle güzel bir site bırakıyım kuzum aradığın herşeyi bulabileceğine eminim https://www.bebekyasami.com
Maviadaa Purpura26 koronadan dolayi hastaneye gitmiyorum malesef . Yarin eger saglik ocagi bilgi verirse ona ugrayacaktim .
Maviadaa Maviadaa ćok guzel liste bende boyle bir liste ariyordum tesekkurler . Bevekleri kilosunu da merak ediyorum
Maviadaa Annnnneeesss havucuda 3 gun denedikten sonra mi patatesle birlestircem . Bebegim sanki zayifladi ya kilolarida merak ediuordum ama yazan yok :( duzeni oturtunca daha kolay olur insallah