2011iremokan2017 Haftamdayım bebeğimin tekmelerini çok aşağıda nerdeyse kasıklarımda hissediyorum normal midir zamanla yukarı çıkar mı acaba 🤔
nil_-32 2011iremokan2017 23 haftadayım bazen göbek deliğimin oralarda bazen göbek deliğimin bir karış altında kıpırdıyor bende anlamadım
Srnysl 2011iremokan2017 benim de o haftalarda öyleydi canım kasıklarımdan çıkacak gibiydi tekmeleri sonradan düzeldi normal birşey bence şimdi 30 haftalık olduk daha çok ortada ve yukarıda hissediyorum
Mavi46 2011iremokan2017 canım bende de öyleydi 28. Haftamda rahim ağzı kısalığı olduğunu ve sınırda olduğunu öğrendim doktoruna söyle kontrole gittiğin zamn ben söylemedim doktorum farketti
MinikKoala 2011iremokan2017 ben 14. Haftadan beri aynı şeyleri yaşıyorum hatta o dönem oturamıyordum aşagıda olması sebebiyle acile gittim düşük tehlikesine karşı 2 adet igne oldum şuan 26 haftalık hala kasıklarımda hissediyorum hareketlerini 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Fstkgfstk Bende bugün 22. Haftaya girdim ama. Bazen çok aşağıda bazen göbek deliğimin oralarda hissediyorum. Ama hareketleri düzenli değil bazen hiç oynamıyor korkuyorum. Normal mi bilmiyorum
Es15mu Fstkgfstk bende hiç hissetmiyordum bebeğin hareketlerini doktor ilk gebelik olduğu için demişti bu hafta daha çok hissetmeye başladım belirli saatlerde çok hareketli bazende çok sessiz.genellikle kasıklarımın orda resmen rahime tekme atıyor ve bazen bu beni indişelendiriyor
Gkcgkc Cicek33 benim de aşagıda hareket ediyor doktorum makat gelişli olduğunu söyledi ayaklar aşagıda
Zeynep_1907 Bende 20.haftamdayim benimde aynı sanki kasiklarimda bebeğim bu hafta kontrolüm var sorucam hareketleri baya fazla özellikle akşam olunca
Armessemra 2011iremokan2017 benimde oyleydii hatta diodum bu erken dogar cok sukur döndü suan yanlara vuruo
CansuAkplt 2011iremokan2017 çok normal kasıklarında hatta daha aşağılarda hissedersin sonra ki haftalar da yukarılarda hissediliyor benim de öyleydi 35 haftalık olduk şimdi hep yukarılarda