Busra5168 38+2 günlüğüm kızlar artık doğurmak istiyorum gün geçtikçe stres korku oluyorum kontrolüm vardı açılmam falan yokdu ne yapmam lazım
BugleminAnnesi97 Busra5168 Allah kolaylık versin canım. Az kalmış vaktin.. Zamanı gelince durmuyorlar zaten. Benimde ikinci doğumum olcak Allah nasip ederse. Ben 31 haftalığım. bende çok stresliyim. Bian önce bitsede kurtulsam diye bakıyorum. Rabbim yardımcımız olsun 🤲
corekotu_1 Busra5168 bende 38 haftalik oldum ahududu yapragi cayina basladim 2-3 gundur. Bakalim bi etkisi olucak mi. Birde bolca hareket etmeye calisiyorum yoksa dogacak gibi degil sanki bir belirtim yok su anlik. Saglikla gelsinler de ne zaman olursa olsun beklicez mecbur 🤗
Busra5168 aybkkra artık Bi belirti olsun istiyorum ya az belim ve adet sancısı gibi bişey oluyor geçiyor
Cemrreedemirci Ben 31. Haftanın içindeyim ben de istiyordum ta ki bi kaç 36 37. Haftalarda doğum yapan hanımların bebeklerinde çıkan sorunları duyana kadar 😔 ne zaman sağlığı tam olursa o zaman gelsin inşallah. Size de hayırlı doğumlar diliyorum.
Ortmenanne16 Btm571 aktar satıyor sallama olanlarda var marketlerde 37. Den sonra başlanıyor çünkü 37de bebek artık tam gelişimi tamamlıyor o sebeple
Ortmenanne16 Btm571 1 fincan diye biliyorum yinede emin olmak için Google yazabilirsiniz ama sizi yanlış yönlendirmek istemem