Ortmenanne16 Tugba1421 al benden de o kadar. 27 +4üm. Geceleri tuvalete taşımaktan uykusuzluk yaşıyorum. Sanki böyle günlerce uyumamış gibi kalkıyorum sabah gündüzde iş güç ev derken uyumaya fırsatım yok tam içim geçer gibi olacak bebek tekme atıyor haydaa yine kalkıyorum 😂😂
Selinbam Tugba1421 bende 27. Haftadaym geceleri sabahı zor ediyorum gündüz uyursam gece hepten uyuyamıyorm artık kafam bulanık dalgın oldum uykusuzluktan 😑
tevhideee Canım ben 28+1 deyim bir haftaya yakındır geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum.Artık kafam deli gibi oldu.Hatta foruma benim gibi olan var mı diye bakmaya girdim senin yazını gördüm.İnşallah geçer ne yapacağımı bilemiyorum artık
alininannesiiiii tevhideee bizim aramızda 1 gün var sanırım benimde 28+2deyiz benimde geceleri zor uyuyorum her dönmemde de uyanıyorum
Tugba1421 Ortmenanne16 evet canım gündüz uyumak imkansız zaten geceleri de öyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum
Ortmenanne16 Tugba1421 bazen şöyle diyorum uzanıp uyuya kalsam ne güzel olur ev işi yemek kalsın sonra diyorum ki kalk Zeynep yürüyüş yap evde otur otur zor doğum olmasın bari hareket edeyim böyle böyle geçecek sanırım günler
Tugba1421 Ortmenanne16 zaten yapacak işlerimiz olmasa yatar uyuruz işler aklıma geldikce en iyisi yatmamak diyorum bi de gündüz uyuyamam da zaten
Tugba1421 Buketkucuk haftalar geçtikçe hergün yeni biseyler oluyo mide uykusuzluk bel ağrısı şimdiden boyleysem diyorum bi 16 hafta daha nasıl geçecek acaba😐
tevhideee alininannesiiiii aynen aynı haftadayız canım hayr olsun artık geçecek diye dua ederek beterinden koru Allahım diyorum inşallah hayırla alırız kucaklarımıza❤️
Tugba1421 Selinbam evet canım şimdi uyumak istiyorum fazlasıyla sonra bebisler olunca uyutmuyacak zaten🥱