SrpCiveKl Arkadaşlar aranızda üromisin kullanan oldumu bebeğe bir zarar verir mi idrar yolu enfeksiyonları için
Mnkse SrpCiveKl bende kullandım 2-3 kere sanırsam enfeksiyonun var gece içmen gerek sonrasında bolca su iç ilaç vücudundan atılsın kullandıktan bir iki gün idrar rengin değişecek o ilaçtan kaynaklı korkma😉 geçmiş olsun
AysegulUygar SrpCiveKl bende 3 kez kullandım canım idrar yollarında enfeksiyon varsa zaten doktor mecburen veriyor herhangi bir sorun olmadı hatta ilerlerse enfeksiyon erken doguma yol açacagını soylemişti doktorum.
1prensesannesi SrpCiveKl bende kullandım canım 8 haftalık hamileyken enfeksiyonum coktu arti kaşıntı falan hemde antibiyotik hem fitil krem.
SrpCiveKl 1prensesannesi ben kum döküyorum ayrıca oda enfeksiyonu artırmış o yüzden benim doktorum yazmadığı tereddüt yaşıyorum
1prensesannesi SrpCiveKl tek dozluk bi ilaç zaten bişey olmaz Allahın izniyle ben 8 haftalık kullandım hemde bi sürü ilaçlarla çok şükür ki bişey olmadı. Kaç haftaliksin bu arada canım doktor unu arayıp sor istersen