Kızlar öncelikle merhaba. 3 ay önce Tüp bebek tedavisi gördüm 5.gün transferi 2 embriyo transfer edildi ve tutmadı ondan sonrada doktora gitmedim. Daha sonra bu hafta reglim bittikden 3 gün sonra doktora muayeneye gittim. Doktor rahmimi görmediğini rahmimim çok küçük oldugunu eğer hamile Kalırsam cocugun tutmayacagını düşeceğini söyledi, Geçen senede kendiliğinden hamile kaldım 2 hafta sonra düşük olmustu zaten. Ardından şok edici birsey duydum sol böbreğim yerinde değilmis karnımda bi yerdeymis ve rahmimi sıkıstırıyormus. Doktor ( Kızım sen böbreğinin kaburganın altında değilde karın bölgende oldugunu hic kimse söylemedimi daha önce dedi) Ama ben defalarca muayene oldum alttan muayene olsun Rahim filmi olsun herseyi yaptırdım ve diğer muayene oldugum doktorların hic biri böyle bisey söylemedi. Kan tahlili istedi tam kan Hemogram ve hormon tahlili hormonlarda bi sıkıntı gözükmüyor baktm ama diğer tahlil de MONO# Diye birsey var çok yüksek çıkmıs referans aralığı 0,8 ama benimki 971 çıkmış, İnternette baktıgımda ise mono değerinin yüksek çıkması Vücudun kanser ve değişik seylerle mücadele ettiği anlamına geliyor yazıyor. Cock olmuyor ona yanıyorum bi yandan böbrek işi çıktı ona yanıyorum bi yandan bu kan tahlili kafayı yemek üzereyim artık psikolojikmen çöktüm. Pazartesi doktora gidecm böbreğimin gerçekten karnmda olp olmadıgını kontrol ettircem kam tahlili sonucunu göstercem dua edin lütfen eğer böbrek durumu doğruysa Tüp bebek yapan doktoru arayıp Hakkımı helal etmediğimi söyleycem böyle bisey varsa bana daha önceden söylemesi lazmdı diye düşünüyorum