Emine2608 Kızlar 29 haftalık hamileyim bugün bebeğin hareketlerinde azalma oldu ve ikidir çamaşırıma sıvı geliyor sadece su akıntı değil rahim üstü de çok sertleşti ağrı yapıyor hafif kalkınca
Sevgiinur Emine2608 canım normaldir bebek kendini topluyor ama sızıntıyı bilmiyorum . Doktorun varsa ona yaz hiç erteleme için rahat etsin
Emine2608 Sevgiinur söyledim yarın gel dedi de korkuyorum yarına kadar suyuysa bebeğin bişey olursa diye
tubakerem Bende 27 haftalık hamileyim su gibi bende de oluyo bence panikleme çok mu yoğun çamaşırını ıslatcak derecede mi
Emine2608 tubakerem evet çamaşırımı ikidir değiştiriyorum ıslanıyor sadece su bide idrar veya akıntı da değil belimde de ağrı var rahimin üstü sert gibi hissediyorum bebek de yukarı doğru vuruyor
tubakerem Bu haftalarda yalancı doğum sancıları olur yazıyor ama panikleme sakın Allah korusun kanama vs yoksa hemen sabah doktorun bakacaktır ama dediğim gibi bende de oluyor ıslaklık bizd panik halindeyiz bebeğin hisseder kendini üzme
Emine2608 Emine2608 bide stent tsktılar bi kaç gün önce ondan korkuyorum erken doğuma mı yol açtı falan diye
tubakerem Öyle birşey değildir inşallah ama dediğim gibi yalnız olduğumuzu düşünmüyorum çünkü bende ıslaklık hissediyorum sürekli kontrolünde güzel haberler alıcaksın inşallahhh😊