Rotinda17 Arkadaşlar az önce üzerimi değişirken sütümün aktığını farkettim sütyene başına gelen varmı ? Ya normalmi bu ? Erken doğum filan değil dimi ? Bu arada 32 haftalığım
Deletedmom15 Rotinda17 maşallah sütün bol olacak demekki canım gögüsünle oynama skma normal akması gögüs pedi kullan camasrlarn batmasn
umaydurununannesi Rotinda17 ılk cocugumda 4 aylıkken geldı ıkıncıde 7 aylıkdım bunda ne zaman gelcek bakalım sıkma sakın ben ılkınde tecrubesızlıkden sıktım camasırım kırlenmesın dıye 35 haftalık dogdu
bsraYsf2323 Rotinda17 Canım benim 12. Haftamdan beridir geliyor bende ilk korkmuştum ama sonra doktoruma sordum normaldir dedi bazı gebelerde olabiliyor sadece bilerek göğsünü sıkma dedi korkudan bisey yok yani olabilir normaldir 🤗
Rotinda17 umaydurununannesi hadi ya kendim sıkmadım kendiliğnden akmış sarımsı bişey karnımın alt kısmıda ağrıyo Korktum acabmı diye 🤔
Zynpasln umaydurununannesi siz ne zaman sıktınız ki 35 haftada bi doğdu 😳 gerçekten etkiliyor mu ya o kadar
Deletedmom15 Rotinda17 valla hepimizn en cok istediği😊😊 hepimiznki dolar taşarda bebeler cokkur cokkur emer Insallah
umaydurununannesi Rotinda17 kızımda skıntı olmadı kendı oyle akıp duruyo sarı gelıyo basta cocuk dpgdugundakı agız sutu denıyo o gelıyo skıntı olmaz korkma dusta falanda elleme o zamanda akıyo
Ataninannesi Ben 14. Haftadan beri üç kez geldi başıma genelde duştan sonra oluyor sarı sulu bişey yuvarlak avuç içinden küçük dünde gelmiş 😂18.haftadayım
umaydurununannesi Zynpasln sabahları dogum yapmus gıbı ıslak uyanıyodum tam hatırlamıyorum ama 6.7 aylıkken sıktım sabah oyle olmasın dıye suan 9 yasında oglum