uykucubianne Banyo yapmak bi dert yapmamak başka bi dert vücut temizliğine hiç girmiyorum bile… bunları yaptıktan sonra ölü gibi oluyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum daha 18. haftada böyleysem ileriyi düşünemiyorum ben 😔
44Queen uykucubianne bende aynen öyleyim ev işi yaptıktan sonra duş çok yoruyor biran önce çıkmak istiyorum vitamin Demir ilacı falan kullanıyormusun
Eda319 uykucubianne Bende öyleyim canım zamanında ablam çok dedi lazer yapayım diye yaptırmadım. O o kadar rahat hamilelik geçirdi. Şimdi anlıyorum doğum yapıyım direk lazere gidicem🙄
Busraveminisi1 uykucubianne bende o dediklerin 32 den sonra başladı canım koca göbüşle bir duşa girip çıkardım sanki taş taşımışım🙈günlük enerjini arttırmak için meyve kuruyemiş vitamin alıyor musun
Minik2829 uykucubianne 38.hafta icindeyim😀 bu sıralar biraz agirlaştim.ama hala yerimde durmuyorum.yatarsam heryerim agriyor.
Bebislerimiz O haftalarda uyuşuk oluyorsun ama cok normal sonra bi enerji geliyor son donem gene uyusukluk hali 😂
Gizmolata Bebislerimiz Allah için söyleyin o enerji ne zaman gelecek 😂 çünkü ben hamile gibi değilde hasta gibiyim 18+4 asla enerjim yok. Tuvalete gitmem gerekince nerdeyse gözümden yaş geliyor kalkıcam diye
Bebislerimiz hanibazen 5 ayda falan bana bir enerji gelmişti evi dip kose temizlemistim 😂😂 cami falan bile silmistim o kadar 😂😂
Minigim20 Bebislerimiz size gelen enerji bana da uğrar inşallah bende 6 aya girdim sayılır ama hep bı uyuşukluk miskinlik hali var 🙈
Bebislerimiz Gizmolata hep gelmiyor zaten bi gun geliyor sonra gene ayni sonra gene geliyor suan ben 34 deyim kalkacak dermanim yok mesela dusa girme gibi zorunluluk olmasa girmem 😂
Gizmolata Bebislerimiz temizlik için düzenli gelen abla var, ben enerji gelirse saçlarımı fakan düzleştircem kişisel bakımlarımı yapıcam sonra psikopat gibi süslenip oturup netfilix izlicem😂😂
Bebislerimiz Gizmolata ben sacimi bi doktora giderken yapiyorum 😂😂 ona da gitmesem iyice paspal paspal
Busraveminisi1 uykucubianne günlük porsiyonlarına internetten bakabilirsin gebelik ayına göre alman gereken kalori miltarı değişir belki yetmiyordur
uykucubianne Minik2829 normalde bende hiç durumam muhakkak yapıcak bir şeyler bulurum ama hiçbir şey yapasım gelmiyor yorulmak canımı sıkıyor oturup kalıyorum bende 😔