Melikemim Adetim 4 gün geçti sabah testte çift çizgi gördüm ama biri silikti, belki test yanlıştır diye başka marka ile yeniden yaptım yine biri silik çift çizgi gördüm gebe olabilir miyim, testte bu kadar erken belli olur mu
Deletedmom15 Melikemim testte adetten önce bile belli olur seninki gecikmiş bile yarın kan vermelisn kesin vardır gebelik
Dudumrtk Melikemim bence hamilesin canım tebrik ederim ben adetten bir gün sonra silik çizgiyle öprenmiştim kan testiyle daha net olur ben hemen kan vermiştim 91 çıkmıştı değerim
haziranin25i Melikemim adet iniz gecikmiş gözükmesi normal bence. Pazartesi günü kan vermenizi öneririm
Melikemim Dudumrtk canım adet gecikmesinden sonra her gün yapmama rağmen bişey görmedim bugün görünce gözlerime inanamadım 😂yinede kan vereyim kesinleşsin. Yaşadığım yerde kadın doğum doktoru yok şimdilik aile hekiminden versem olur mu sence
Dudumrtk Melikemim olur tabi netice de hepsi beta değerine bakabilio İnş güzel haberler alırsın canım 🤗ben pazar yapmıştım testi dayanamayıp acile gitmiştim 😀