mrvedgli mrb anneler ben 19 haftalk hamileym gün içinde boğazımda sürekli balgam kalıyor ne yesem ne içsem gitmiyor ayni drumu yaşayanlar varmi hamileligimin ilk gününden beri bu problemi yasiyorm
mrvedgli deletedmom43 tly hic sigara kullanmadim ama bu drum beni çok yormaya başladı henüz sabah kusmalarimda geçmedi.. bende belirttim zamanla geçecek dedi.. olsun genede her şeye değer napalim🙏🙏
Yenicicianne Aktardan okaliptüs yağını al hafif zeytinğayıyla karıştır zeytinyağını cok hafif koy gögsüne sür sabah akşam balgamada iyi geldigini biliyorum geçmiş olsun canım
SreyyaBayram Benimde aynı şikayetlerim vardı hem balgam hemde burnumda ve başımda Ağrı oluyordu kbb uzmanına göründüm ve yeşil sinüzit olduğunu söyledi sizde bir kulak burun uzmanına görünün kızlar burun içi su temizleyici falan veriyor baya iyi geliyor
Emelcooo Aylardir ayni problemi yasiyorum. Cozum bulabilen var mi? Su bile icemiyorum midemi bulandiriyo o gecmeyen valgam hissi. Dogum yapinca geciyor mu acaba? Hep boyle kalirsa diye korkuyorum