Eda319 Ebru2403 Suyu zararlı canım. Benim eşim de biyerden duymuş gelmiş bana yedirmiyodu doktora sordum fazla yemediğin sürece bişe olmaz dedi. Zaten en fazla ne kadar yiyebilirsinki😇
umaydurununannesi Ebru2403 lımonlayıp yıyorum 12 olduk cok sukur ama bı skıntısı olmadı gorumcem aksıne yesıllık bol tuket demıstı
Lina998820 mercimeginanne çünkü ilk üç ay düşük tehlikesi olduğunda yenmiyor geri kalan zamanda bir şey olmuyor
mercimeginanne Lina998820 düşük tehlikesine bişey diyemem doktoruna sormalı. Ama diğer durumda ilk üç ay da tüketilebilir az miktarda bağ bağ yememek koşuluyla.
Tazeanne0 Ebru2403 ben omlete koyup yiyordum az bir şekilde yada böreğe kısıra bir şey olmadı ama suyunu içmek zararlı olabilir bir şeylerle yemek zarar vermez diye düşünüyorum çünki bir ton şeyle yiyorsun 🤷
istanbul3434 Ebru2403 salatalarima koyuyorum ama normalde de maydonoza pek bayilmam acikcasi. o yuzden normalde tukettigim miktar muhtemelen zararsizdir
NAZ2333 Ebru2403 banada doktorum tuket ama cok degil ve normalde hic sevmem hamilelikte işte insanoglu olmadik sey yer siz yiyin qma cok degil