[silindi] [silindi] dogru bencede ya cok acemi ya da profesör fln olması lazım gercekten senin adına cok sevindim güvendiğin Bi doktora rast gelmişsin inşaallah dogumda çarçabuk gercekleşir
Cicekci232313 Yasemin301 😄😄benimde 163 kendimi dusunuyorum boyumuzda ayniysa bende ayni kilolari alirim felan die 😄😄 hamilelikten heralde😋😋
Begm [silindi] şu şekilde canım 78 kiloya kadar düştüm 5aydan sonra almaya başladım hamile kaldığım kiloma geldim 😅😁
Begm [silindi] benim daima böyle oluyor üçüncü bebeğim ilk başta veririm daha sonra hamile kaldığım kilodan iki kilo fazla olarak doğum ederim sonra doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun altına düşerim ve emzirme nasılsın alırım 😕
[silindi] Begm bende aynı senin gibi olurum ama dogumdan sonra öyle hemen kilo düşmez emzirirken veririm bende
tugce_25 Senemsuat tabiki fazla bebekte zayıf şimdilik ben çok kilo aldim ilk aylarda dengesizce yedim vitamin kullandim
Senemsuat tugce_25 bende vitamin kullanıyorum canım dün kan testi yaptırdım hem karaciğer enzimlerim ve kolesterolüm yükselmiş sende baktır sağlık ocağında tatanoz aşısınızda oldum dün
Begm [silindi] bende emzirme de alıyorum cnm evet verdim sonra aldım bebek iki kiloydu 10gun evvel zaten iki kilo bebek iki kilo eşi oluyor alır insan 😁