Edacaliis1 İlk hamile kaldığım da 48 kiloydum sonra mide bulantıları kusmayla beraber 44-45 kiloya düştüm şuan 31+6 dayım 60 kiloyum 😊
Sermec27 HTbebek 46 kıloyla hamile kaldım en son 10 haftada gitmiştim 45 e düşmüşüm su an 12+3 haftalık hamıleyım kılo aldım mı bilmiyorum 🥰
Ebru2403 HTbebek 52 kiloyla kaldım 27 haftalık olucam yakında 8-9 kilo aldim🤭40 a kadar ne olurum bilmiyorum 😁😁😁
Srhtzlyh HTbebek 57 kiloyla hamile kaldım 36+3 olduk 65 kiloyum şimdi. Kilom az gibi ama boyum kısa 155🤭
Sema94 HTbebek 63 kiloyla hamile kaldım 9+6 günlük hamileyim 60 kiloya düşmüşüm ilk başlarda böyle oluyo sanırım 😂 sonra alıveriyorsun kiloları
Eliiifff HTbebek 57 kiloydum hamile kaldigimda şuan 19. Haftadayım 61 oldum çok aldım gibi hissediyorum 😒
Sema94 Gullukarakus zaten hormonlarım çalışmıyormuş galiba canım endokrine gittim triod ve şeker çıktı triod ilacı kullanıyorum bakalım
Sema94 Gullukarakus birde çok aşırı koku hassasiyetim ve mide bulantılarım kusmalarım oldu belki ondan da olabilir kilo kaybı
HTbebek Hepimizin ortak sorunu, oyuzden bu muhabbeti başlatmak istedim.. hiç üzülmüyoruz bebeğimizin sağlığı suan herseyden önemli.. doğumdan sonra istememiz yeter kilolarımızdan kurtulmak için :)