civciv1520 Kızlar selam 14 hafta olduk şükür eşim bugün kulağını karnıma dayadı kalp atışını duyuyorum dedi bende saçmalama dedim bu mümkün mü acaba 😅
cipiti civciv1520 benim eşim de deniyor henüz duyamadi 27 haftamdayim ama değişkenlik gösterir sanırım bilemedim 🥰🥰
civciv1520 H-melek evet bende öyle düşünüyorum eşim çok hevesli olduğundan bence duyduğunu iddia ediyor 🥰
Beyzan civciv1520 olsun iyi tarafından bakın bebeği ile bag kurmaya hevesli bir baba var 😍Benim eşim karnıma dokunamiyor hele son haftalarda bebek hareketleri dışardan belli oldukça fenalasiyor😂😂
Sermec27 civciv1520 ne yazık ki bebeğin kalp atısı dogana kadar ne duyulur ne hissedilir sadece ultrason ve el doppleriyle bu mümkün 🥰
busraerdalll civciv1520 canım bende öyle sanıyordum megersem kendi karnımın sesiymis bebeğin kalp atışını duymamız mümkün degil
civciv1520 Beyzan evet canım Allahim bizlere de o günleri gösterir inşallah 🤲 sağlıkla alın kucağınıza
Tugcekkkkk civciv1520 canım bebeğin kalbi duyulmaz demişti doktor kulakla. O senin kalp atısındır bebek su içerisinde ses dağılır