Ipekdulger Asli06671 Hayırlısı olsun önce sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil😇🙏hiç duymamıştım o ismi anlamı ne demek🙈
zytn Ipekdulger vala ben de iki isim çok özeniyodum ama bence hiç gerek yok pişmanım.eşim farklı koydu ben farklı.eşimin tarafı onun koydugunu kullanıyo,bizim taraf benm koydugumu.cocuk dogmadan büyük şmdiden büyük sıkıntı
Ipekdulger zytn Yani herkesin görüş açısı farklı bende iki isimliyim banada ailem ilk ismimi arkadaşlarım ve çevrem 2.ismimi kullanır pek bi zorluk çekmedim o yüzden bi sakınca görmüyorum 😇
Merymery Ya bnde bu ismi cok seviyorum ama cok duyuyorum farklı olsun istiyordum kizim olursa amine alya düşünmüştüm bnde ama bilemedim simdi cok gozume carpar oldu bu isim
Ipekdulger Merymery evet bu ara çok kullanılıyor bizim aklımızda hiç yoktu isim ararken eşim denk geldi bi anlamı Şeref demekmiş eşimin ismide Şeref o yüzden buna karar verdi 😂diğer anlamları da çok güzel 🙏🌸
Sibelsamet Arkadaşımın çocuğunun adı Alya Liya. Çok uyumlu bence ikisi😊 Liya sabrın en güzeli demekmiş.
Ipekdulger Sibelsamet Evet duymuştum biliyorum ama çok yabancı isim gibi oluyor bnde onu sevmiyorum o yüzden biri klasik olsun diye düşündüm 😇ama Liya çok güzel kendi başına 🦋
Merymery Ipekdulger aynen anlamlari gzl bn nisanliyken esimle bnm ismimden turetmistim anlamına da bakmistim hic duymamistim önceden simdi insta da burda cok görünce baya populer isimmis bu yil 😂