Happy- Elzeminval ilk kizimda midem cok bulaniyordu cok halsizdim hic bisi yapasam yoktu hep yatiyordum bu hamileligimde bende de belirti yok bende cinsiyetini merak ediyorum ama içime erkek doguyo ruyamda da gordum artik hayirlisi olsun 😊
Kubra078 Happy- bnde iki kizimda cok bulandim,tiksindim,kusdum. Bunda masallah bi kac gun hafif bulandim.onun disinda cok rahat geciyor sukur. Bnmde aklima acaba erkekmi diye gelmiyo degil😎😎😎 14 haftaligim bu arada
Elzeminval Happy- inşaallah hayırlısı işe istediğiniz gibi olur ben de aynen dediğiniz gibiyim benim de bir kızım var inşaallah bu da oğluşumdur ☺️ Allah gönlümüze göte verir inşaallah
Bgs Beety26 27 haftalık olduk en başından beri hiç bir belirtim olmadı hamilelikle ilgili. Çıkan karnım ve oğlumun hareketleri olmasa hamile olduğumu unutucam.
Teacherella1 Beety26 6+1 ken karından değil altdan duyabildik, o yüzden biraz tedirginim, hiç belirti yok geliştimi gelişmedimi merak ediyorum
Tazeanne0 Beety26 benim bir tanıdığım hiç ama hiç belirti yaşmadı ve bebeğinide kucağına aldı büyttü bile belirti yaşamamanız gayet normal bir durum yaşamayan bir çok insan var bende mesela aşırı belirtili geçiriyorum 🤷
Happy- Kubra078 bi daha ki kontrolunde insallah ogrenirsin ogrendiginde banada haber verir misin merak ettim simdi 😊
Mpy Beety26 bebeğin sağlıklı olsun da belirtilerin ne güzel ki yok ben ilk hamileliğim de de çok kötüydüm herkes ilki kötüyse ikinci hamileliğn rahat geçer demişti ama ikinci hamileliğim de kötü geçiyor şanslı hamilelerdensin
masallarin Mpy benm sabahlari 4-5 kez midem bulnir gibi oluyor ama afedersiniz hafif öğürmekten baska diil kuru kuru bi bulanti bebisdenmi acaba (
Inciiio Bende 8 haftalığım ilk başlarda göğüslerim ağrıyordı dolgunlaşmıştı şimdi oda yok hiç hiç belirti yaşamadım sık sık idrara çıkmaktan başka 6 haftalıkken kalp atışını buldukat ama şimdi korkuyorum
SeymaK Beety26 benim de hiç belirtim olmadı sadece ilk öğrendigimde baş ağrısı ve adet gecikmesi dışında yani göğslerim bile dolgunlaşmadı bulantı tiksinme ya da başka hiç bişey olmadı hep tedirginlikle gidiyodum kontrollere
Beety26 SeymaK bendede hic bir sey yok. Gogus ucu da karalma? Gogusde halka fln Gobelte cizgi fln da yok Sende varmiydi?
SeymaK Beety26 göbeğimde çizgi oluşmuştu ama ne zaman cıktı tam hatırlamıyorum onu göğüs ucum da sonradan karardı