Kaderbodur Arkadaşlar benim yerleşme kanamam oldu 8 Aralık’ta adet günümde 22 sinde sizce testi ne zaman yapmalıyım ve hemen belirtileri olurmu
Narin9 Kaderbodur ben adet olmam gerektiği gün yada bir gün önce yapmıştım hemen çıkmıştı net bir şekilde 😄sen yinede bekle istersen canım bi kaç gün geçsin
Gozdeeb Kaderbodur yap canim cikar. Erken gebelik al bide normal al. Cikarsada mutlaka kan ver canim. Benim adetime 3 4 gun vardi erkende cikmisti
Buse919221 Kaderbodur yerleşme kanaması olduğunu nerden anladıniz? Adetten 14 gün önce yerleşme kanaması olmaz çünkü. normalde 8 Aralık civarı zaten yumurtlama zamanınız olması gerek
Margaret Kaderbodur merhaba aklımı kurcalayan birşey var 8 inde gelenin yerleşme kanaması olduğunu nerden biliyorsunuz
Kaderbodur Narin9 aynn negatif cikincada moralim bozuluyor korkuyorum açıkçası peki sizdede yerleşme kanaması oldumu veya nasil
Kaderbodur Gozdeeb erken gebelik testi bulamıyorum ezcanelerde de normal aldım duruyor Deneyeyimmi çok heyecanlandım çok bir belirtim yok ama sizce normal mi
Narin9 Kaderbodur evet canım oldu sanırım çünkü 7 haftalıkken kahverengi akıntım başladı 1 hafta sürdü 1 2 defada biraz kan geldi
Dilek_25 Bende adetimden 5 gün önce yapmıştım silik gibi çıktı adetimden 1 gün sonra yaptım tam net çıktı
Kaderbodur Dilek_25 bende beş gün önce yapmıştım yani adetimden bir hafta önce ama çıkmadı negatif çıktı bir tane daha almıştım denemedim
Gozdeeb Kaderbodur normaldede cikar varsa aslinda. Yani bende oyle olmustu cikmisti. Benim kasiklarimda boyle gaz varmis gibiydi. Agri var ama adet ağrısı gibi degildi ben mesela oyle anlamistim
Kaderbodur Buse919221 bilemiyorum ki daha önce hiç yumurtlama kanamam olmamıştı bende birkac kişiye sordum yerleşme kanaması olabilir dedi internete baktığımda da yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yapın diyordu yani buda adet gecikmesine geliyor
pinar92_ Adet günümde yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı aynı gün kan verdim. Erken gebelik doğru sonuç veriyor 🌸🌸