Didem34 24+2 yim Kızlar afedersinzde büyk tuvaletim siyah renk gibi cıkıyor ve kokusu bir degisik sanki🙄gyneferon demir ilacı mı yapıyor acaba ?
Gozdeeb Didem34 bende ayni ilaci kullaniyorum demir ilaci yapiyor. Fazla demir oyle cikiyormus. Dr um oyle demisti
Didem34 ozlemprlk16 Mucizeeemmmmmm Hanz ozydm ozydm 61anne 61anne Krizantem_ Bsmlh alininannesiiiii Gozdeeb Minikmucizem199 Kelebek97 Derinsmom Zelis44 seleno Hepinize cok tesekkür ederm kızlar.daha 4 gün oldu ilaca baslayalı kabızlık gibi bi durum henüz yasamadm ama ilerde nolur bilmiyorm arada kabız gibi oluyorm zaten normaldede . Bundan önce sidefer kullanıyodm doktorum degisti bu doktorım bunu verdi sifeferde özel bi ilac 100 tl giib bi fiyatı var icindede 20 sase vardı baya azdı. Ama hangisinin etkisi daha iyi onu bilemiyorm. 🤗 sideferin tadıda güzeldi sekerli kolalı gibi ağzına döküyodun
alininannesiiiii Bende ishalim ilk gördüğümde kapkara bende korkmuştum ama kan hapı yapıyomuş bence kan hapı tuvalete çıkartıyor ben günde iki kere çıkıyorum kan hapına bağlıyorum sizde durumlar öyle mi
alininannesiiiii Bsmlh kayısı tüketin bol bol sütte bozuyor bağırsaklarımı oda ishal yapabilir valla bende hamile kaldığımdan beri ishalim iki gün normal yapsam üçüncü günü değişiyor
61anne Didem34 canım prospektusunde yazıyor diskinizi siyah koyu yeşil renk yapabilir diye bende kullanıyorum ilacın kendi kokusu idrara ve diskiya geçiyor ishal kabiz yapabiliyor ben İlaci bugün kestim bulantı da yapıyor
Hanz ozydm ben valla 10. Haftada başladım diyebilirim takviye ihtiyacım vardi dusuktu degerlerim ve ben kayisi cayi faan içiyorum o yuzden kabizlik yaşamıyorum
ozydm Didem34 Ben yıllar önce kansızlık içinn kullanmıştım. Hayatımın en uzun kabızlığını yaşamıştım. Şimdi hamilelikte de verilecek. Demir ilaçları Biraz böyle yan etkkiler olan bir ilaç malesef. Kaçıncı haftanızda başladınız?