Burcuu3761 Kiymtaysenur yarım kundak yapmalısın çok istersen ama ben kundağa tamamen karşı olanlardanım ilk kızımı kundaklamadım 1 buçuk yaşında ikinci kızımıda kundaklamayacağım şubatta doğacak o da🥰
umutbaby Kiymtaysenur bebeğin kendini uyandırmasını engellediği için yarım kundak yapmayı düşünüyorum ben kısmet olursa bacaklar daha serbest üstü biraz daha sıkı sararak
Epifenomen Kiymtaysenur yarım kundak önerilşyor canım bacaklar rahat olacak şekilde. Benim bebeğim sevmedi orası ayrı
symslmz Ona bebek karar verecek :) bazıları seviyoken bazıları basıyor çığlığı. İlla yapacaksanız bacakları serbest kalacak şekilde yarım kundak yapın sıcratyıp kendini uyandırmasın diye
Kiymtaysenur symslmz ilk çocuğum olacak yani bazılarını gördüm çok sıkı yapıyor iple bağlıyor bazıları da sadece sarıyor ince battaniyelerle
Kiymtaysenur Burcuu3761 benim bebeğim de haziranda doğacak hava da sıcak olacak o sıra kundak pek mantıklı gelmiyor bana da
1PrensAnnesi Kiymtaysenur tam değilde yarım kundak aşırı iyi bişey uyurken ellerini yanlışlıkla oynatsa korkuyo anne karnında sıkışıklığa alıştığı için bağırarak uyanıyo bide yenidoğunca hem ufak hemde çok cıvık oluyolar tutarken kundaklı bebek çok rahat tutuluyo emerken filanda kundaksız ben neredeyse 2 ay tutamadım hep oynattım çocuğu hep bağırdı ağladı
1PrensAnnesi Kiymtaysenur müslinler zaten bu konuda en iyisi hem pamuklu terletmiyor hemde esnek ben kış bebeği olmasına rağmen onunla kundaklıyorum