isimsiz123 pitircikannesi1 maşAllah 🧿 bende ikizlere hamileyim 11+6 hamileyim belirtilrrim 8.haftada kesildi normal mi yani 1 hafta belirti yaşadım 😊açıkcası bu beni fazla endişelendiriyor biraz anlatır mısınız siizn ki rahat hamilelik olmuş sanırım beni de rahatlatırm mısınız ?
pitircikannesi1 isimsiz123 benim karnım şişmese hiç hamile olduğumu anlamayacak kadar rahat geçti kuzum. Bende bazen kendi kendime normal mi diye düşünüyordum ama çok normal ve çok şükür ki cook cook şanslıyız aslında zorlu bulantıli ve ağrılı geçmediği icin
E_m_l Hilal126748292 günaydın alakasız birşey sorucam ben ama ikiz gebelık oldugunu kaçincı hafta da ogrendınız tekli gebelık sonra ikize donuyor mu
Hilal126748292 E_m_l Canım ilk gittiğimde yeni öğrenmiştik zaten 6 haftalıktı kalp atışını duymuştuk sadece 2 hafta sonra gittiğimde ikiz olduğunu söyledi yani 8 haftalıkken öğrendim ben ikiz olduğunu
E_m_l Hilal126748292 hayırlısı olsun canım ilk tek kalp tek kese mi gozuktu sende de 8 hafta da mi ıkız dendi o zamana kadar hiç size bilgi vermediler mi
pitircikannesi1 Miniklerim2021 amin canim cümlemizinkini inşallah. Valla kuzum 2 seneyi geçti ilaçların isimlerini hatırlamıyorum. Iki tane hap içiyordum günde. Bir kez de iğne vurulmustum bir kez serum takmışlardı. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne de olmuştum. Ama bir sıkıntı yaşamadım son ay dinlendim birşey yapmadım iş güç olarak
pitircikannesi1 sukran97 canim genel olarak çok Iyi idim ama nst de sancılarım var görünüyordu. İlaçların isimlerini hatırlamıyorum zaman geçti üzerinden baya 2 hap alıyordum günde. 1 kez iğne vurulmustum bir kez de serum almıştım . Ciğer geliştirici de vurulmustum. Son ay dinlenerek geçirdim hep birşey yapmadım böyle böyle 36+2 ’yi gördüm. Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrularını cnm
pitircikannesi1 Hilal126748292 canim benim sütüm zaten azdı hiç dinlenip uyuyamadigim için olanda kesildi 2 ay emzirebildim ama aynı zaman da mama da veriyordum ilk günden beri. 2 aydan sonra da sadece mama ile büyüdüler. Kayinvaliden seni strese sokacaksa gelmesin daha iyi zaten.
Hilal126748292 E_m_l Canım bende en baştan beri tek kese göründü çünkü tek yumurta ikizleri 😊 tek kese içinde iki bebiiş 😍 zaten 8 haftadan önce de bir kere gitmiştim o zaman görünmedi bir kalp atışı gözüktü 8. Haftada tek kese iki bebek gözüktü şimdi 13 haftalık olduk her şey yolunda çok şükür
E_m_l Hilal126748292 olablır dedi sonra tek gebelık dedi ama bazen kese arkasına saklanıyor goremıyoruz dedi şuan için tek gebelik ama bazen 13 14 haftalarda gore biliyoruz dedi
Eymen11 Merhaba bende 4 haftalığım doktorum gebelik kistin oluştuğunu söyledi kese olma ihtimali varmı daha önce ikiz doğurursun demişti bana
mmavi Ben ozel klinige gidiyorum ekstra ucret alinmadi ikiz olduklari icin, ikili tarama hastanelerde 300-400 arasi hep burda bizde doktor muayenesinde ikiz olarak fark odemeden yaptirdik. Fetal dna vs talep etmedi doktorumuz onlarda ucret artiyor tabi 🙄