Feyzasebin1996 Kızlar merhaba 19 haftalık hamileyim diyorum detaylı ultorsona gir dedi araştırma hastaneleri yapıyormuş Devlet hastanesinde yaptıran varmı yada bilgisi olan nasıl randevu alacağım
iey Feyzasebin1996 imkanlarınız el veriyorsa özel polikliniğe gitmeyi tercih edin. Özellikle kalabalık devlet hastaneleri corona sebepli bu sıralar çok tehlikeli.
iey Feyzasebin1996 bir de doktorunuz detaylı ultrasona yönlendirirken seçenek sunar size hangi doktorlara gidebileceğiniz konusunda. Seçenek sunmadıysa da siz isteyin. Bana doktorum 2 seçenek sunmuştu önerdiği doktorlardan. Devlet hastanesi ve poliklinikte olmak üzere. Numaraları adresleri yer alıyordu. Arayıp bilgi ve randevu oluşturuyorsunuz
91ARIN91ASK Feyzasebin1996 İstanbul’da oturuyorsan doktor sadi konuk diye bir hastane var Bahçelievler’de orası yapıyordu ben telefon edip öğrenmiştim detaylı var dedi danışmadıkiler ben evinin yakındaki klinikte yaptırdım
Ahsennurrrr Feyzasebin1996 canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Zeynep Kamil detaylı ultrasyon diyip 182 den randevu alabilirsin ben ordan sıra alamadım Ümraniye araştırmadan aldım oerda perinatoloji bölümü yapıyor Ayşegül hocaya gittim çok ilgili ve çok güzel bakıldı çok memnum kaldım ve hastanede çok fazla kalabalık tok ayrıca yarım saat sürdü özelden tek farkı fotoğraf alamiyorsun
Mervefdnc16 Feyzasebin1996 Şuan geç kalmışsın sıra almak için bildiğim kadarıyla . Bende sıra alacaktım 13. Haftadayım dolmuş hepsi martta bir daha ki randevular dedi o zamana kadar benim zamanım geçiyor mecbur özele geçicem Sen 19 haftalıkmışsın yer bulabilir misin bilemiyorum
Emnemrahf Mervefdnc16 ben daha 16 haftalıgım gec sıra gelıyo dıye 3 gun once mhrs den randevu talebı olusturdum bakırkoy devlet hastanesıne selen hanıma dun hemen msj geldı pzartesı randevu var sıye ama daha kucuk oldugu için iptal ettim ben bazende boyle erkende oluyo
Esmaaaa_15 Eğitim araştırmada yatıracaksan direk arayıp varsa randevu alabilirsin ama eğer devlet hastanesinde olacaksan ilk önce devlette ni doktora gidip randevu alabilmek için yol acarmisiniz diyeceksin sonrada randevu almayı bekleyeceksin direk alamazsın devlete ve yoğun oluyor ben 17 de yol açtırdım 21 de gidebildim
Elifaysu Feyzasebin1996 MHRS mobilden randevu alıp doktorunuza görünüyorsunuz ve ayrıntılı ultrasyon için size randevu veriyorlar
Vildan_B Ben İzmir’deyim şimdi yazdıklarınızı okuyunca 182 yi aradım fakat araştırma hastanesi için böyle bi randevu oluşturmuyoruz diyor. Devlet hastanesinde yapılmıyor diye biliyorum bende, özele de gidicek durumum yok napıcam bilmiyorum.
Tazeanne0 Feyzasebin1996 devlet hastanesi dediğiniz kadın doğum hastanesi mi normal herkesin gittiği hastane mi ?
Feyzasebin1996 Tazeanne0 Zeynep kamilden normal kadın doğum için randevu almıştım ama oranın da pandemiden dolayı yapmadığını duydum ne kadar doğru bilemiyorum