Cansu_okan Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim migde bulanmasını ne geçirir herşeydem tiksinmeye başladım.
BTSG04 Cansu_okan doktorum sık ama az ye demişti ama bendede çok bulantı olsu bana yeşil ekşi elma iyi geliyordu
Ccff3435 Cansu_okan bana doktorum salatalık ve lor peynir demişti. Birde klasik ama tuzlu cubuk yiyebilirsin. Umarım geçer :)
Buketkucuk Cansu_okan ilaç tatlım ilaç dışında geçiren hiçbir şey olmadı benim bulantımı doktorundan isteyebilirsin
Melosss_4433 Cansu_okan prilam ilaç kullandım bende o zamanlarda mide bulantısı için çok faydası oldu yeşil elma tuzlu kraker de iyi geliyor
Mavi87 Cansu_okan gece prilam, gündüz sabah akşam yemeklerden sonra rennie duo kullanıyorum. Rahatım şükür
61anne Mavi87 prilami sabah icemiyor muyuz benim bulantılarım sabahalri genelde gaviskon şurup da verdi doktor ama icmedim
Mavi87 61anne gaviscon da güzelmiş duymuştum. Bendeki rennie duo şurup.prilam Gece 2 adet içiyorum. Sabaha etki ediyor. Geç salımlı olduğu için. Ama geçmezse gündüzde içebilirsin. Toplamda günde en fazla 4 adet içilebiliyor
61anne Mavi87 ben uyanmak hic istemiyorum 12den sonra bulantılarım azaldı derken sabah kusmalari basladi ama demir ilacı mi yapiyor bilmiyorum
Mavi87 61anne demir ilacı yapıyor olabilir. Ben hamile olmadan önce kullandığımda bile bulantı yapardı
61anne Mavi87 bir süre kukknmayi düşünmüyorum zaten bulantili bir hamileligim var teşekkür ederim cevapladigin için