Tazeanne0 Ayssmom ahah şu hero baby olanlardan mı bende çok seviyorum karışık meyveliyi bebeklerimizle bebek oluyoruz resmen ya bazen bebe bisküvisi alıp sütle karıştırıp yiyorum valla 😅🤷
Esra_80_ MihricanA sade olanımı tadı nasıl peki yoğurt gibi duruyor da🤷♀️Bende yoğurt yiyemiyoruö en önemli olanı bide🤦🏼♀️
Glysrcn Esra_80_ şimdi yedim sadesini yoğurt sevmiyosanız bunu da seveceğinizi sanmam ben yoğurt sade kefir falan tükettiğim için yiyebiliyorum. Ama bebeğiniz için denemekte fayda var iki kaşık kadar bi şey zaten 😊
Esra_80_ MihricanA bunuda yazıyorum Danino çeşitlerini alacam😂😂 Ama bir yer de zararlı diye duymuştum ne kadar dogru bilmem Doktora gitimde sorucam doktoruma🤦🏼♀️😂
Esra_80_ Eeliff_ tiksindim bir kere😂süzme yoğurt yiyordum Tiksinti oldu şuan da ağzıma alamıyorum ayran bile zor içiyorum 🤷♀️
Esra_80_ Almilaaa bende muzlu😂😂çileğin kendisine aşık oldum 😂aşeriyorum😂🤦🏼♀️ bı arada Almila ne kadar hoş bir isim ya😍kızım olursa Aklımda bu isim 😍🥰
spaceship Kızlar bu tarz yoğurtları seviyorsanız, altınkılıç markasının kefirli probiyotik yoğurdunu keşfettim vanilyalı bademli. Kefirli olduğu için faydalıdır ya da en azından diğerleri kadar zararlı değildir 🧐🤔 yoksa paket içindeki her şey zarar…