sabirsizanne111 Kızlar 14 haftalığız doktorum iMom verdi demir ilacı falan vermedi içinde var diye mi acaba
Saziyersin sabirsizanne111 8 haftalik hamileyim bende 5 haftadan beri imom kullaniyoruz folikasit almana gerek yok hepsi bunda var dedi benim doktorum da
Feyza- sabirsizanne111 canım herkesin neye ihtiyacı varsa onları veriyor doktorlar siz yine de kontrole gittiğiniz de sorun bazen unutadabiliyorlar bende 24. Haftada başladım Demir ilacına omega kullandım 36. Haftaya kadar şuan onu da bıraktık sadece Demir kullanıyorum (mesela bana kalsiyum ve magnezyum hiç vermedi ) sen doktoruna sor ❤️Hatırlat gittiğinde
urazaslan sabirsizanne111 imom kahverengi kapsül kullanıyorum. Demir, Kan ve D vitaminine 23. Haftamda başladım
sabirsizanne111 Fabulas evet oranlar yazıyor demir de yazıyor acaba o yüzden mi kan ilacı falan vermedi doktor dedim kim e skrsam kan ilacı da içiyorum diyor
Fabulas Kanınız düşük değildir o yüzden vermemiştir bende 21.haftadayım demir ilacı falan vermedi hiç ek olrak osteocare kullanıyorum kalsıyum takvıyesi yani
sabirsizanne111 Fabulas yeni bi kan tahlili de yapılmadı gebeliğimi öğrendiğimdeki tahlillerime baktı sadece
Fabulas sabirsizanne111 kaç haftalıksınız, bende bu hafta tekrar tahlil olucam ona göre belki verir demir ilacı doktor. 22 de olacağım hafta olarak
Cicek12-- @sabirsizanne bende kullanıyorum ve doğuma kadar imom kullanicagmi söyledi dün kontrolüm vardı yanına da kan ilacı verdi henüz demir ilacına başlamadım imom da yeteri kadar var dedi
Kbra007 17.haftamda Imom verdi doktor yanında gynoferro kan ilacı da verdi ikisini birden kullanıyorum canım
spaceship Bana ya 24’te verdi kan ilacı. Ben de sizin gibi allah allah bana niye vermedi ki diye düşünmüştüm. Çünkü 11.-12. haftada kullanan bile çok var. Sorduğumda kan değerlerin çok iyi gerek yok dedi.
sabirsizanne111 spaceship bebimde öyle demekki sormadımda ama aklımda kaldı mevzu evlat olunca herşey aklımıza takılıyor 😊
sabirsizanne111 Saziyersin her doktorun kendine özgü bi ilaç tarzı var bunu anladım ilk başta bi doktora gittim multivitamin verdi decavit folikasite gerek yok içinde var dedi başka bi doktor multivitamini iptal etti folikasite geçtik işte böyle böyle gidiyor
Saziyersin sabirsizanne111 bende gebelik öncesi inofolic kullanıyordum sonra gebelik öncesi sigara kullanan birisi idim doktoruma bunu soledim ek vitamine gerek var mi gebelik öncesi sigara içtiğim için dedim o da imom verdi folikasit de var içinde günde bir tane bunu kullan dedi