Papatya0605 Doğumum ilki normal oldu 32+4 üm cuma günü kontrole gittiğimde bebeğin kilosu doktor 2 kilo dedi çat muayenesi yapmicam ilki normal olduğu için dedi bu şekilde denildikten sonra normal doğum yapan oldu mu kızlar zor oluyor mu çok korkuyorum ya ilkinde neyle karşılacağımı bilmiyordum cesaret ettim gene ediyorum Ama o korkuyu atamıyorum üstümden suni sancı hiç istemiyorum ilkinde de almamıştım
Merveacar97 Papatya0605 benimde ıkıncı dogumum olacak 38 oldum carsamba kontrol var hıc bahsetmiyor çatı muaynesınden bende acaba yapmıycakmı ıkıncı oldugu ıcın diyorum
Meriwa Papatya0605 ilk doğumumdu hiç doğuma kadar çatı muaynesi yapmadı canm doğum esnasında karar verilicek bişey bebek döndümü dönmedi mi kanalda mı onlara göre bebek doğum şeklini belirler demişti ki öyle oldu
Eslina175 Papatya0605 ben buradan ogrendim cati muayenesi diye birshr oldugunu.Ben insanlari sezeryana ikna edebilmek icin genelde ozel hastanelerin bir yontemi diye dusunuyorum.Dogum basladiginda belli olacak birsey o.
Papatya0605 Eslina175 bende özelde yapıcam bunu ama kesinlikle sezeryan istemiyorum bebekte sıkıntı olmadığı sürece
Kbraisik1 Çatı muayenesi olmadan doğum yapan varmı bilmiyorum ama çatı muayenesi yapılması senin yararına canım benim. Normal doğuma uygun olup olmadığına karar veriyor aynı zamanda doktorlar. Yaptırmanı tavsiye ederim.