YazCilegi Dk16 Bende cok istemiştim ama TR de hala cok yaygın değil maalesef. Doktorum havuzunu bulabilirsen hastanede ben gerekli ortamı sağlarım demişti ama maalesef havuzu bulamadım 🙄 normal doğuma müsait her anne adayına müthiş bir kolaylık. Ağrıları azaltıyor
Ardanyal Dk16 Suda doğumu tavsiye ederim. Ben ilk bebeğimi İsviçrede suda doğurdum. Çok rahattı yırtığım sıyrığım vs. Olmadı hiç allaha şükür. 2. Bebeğimdede doğana kadar sudaydım bel ağrım çok olunca sudan çıktım ve 5 dk sonra doğmuştu. Yine aynı şekilde dikişsiz bir doğum oldu. Şimdi 3. Bebeğime hamileyim ve Türkiye’ye yerleştik kaldığım şehirde suda doğum yokmuş bakalım nasıl olucak.
Gamzeli Dk16 bende çok istiyordum çok çok özel bir hastaneye gidiyorum burda bile yok 🙄😒 keşke daha çok yaygınlaşsaa 😪
GulerDoganAslan Suda doğum için tamamen risksiz bi gebelik olması lazım, ben yurt dışındayım burda çok popüler, sanırım hiç bi şekilde ağrı kesiciler verilmiyo, ona rağmen çok daha rahat oluyo ama ekibin uzman olması lazım.
xkyerva En kolay doğum şekli diye biliyprum ağrı vs olmuyo zaten çocuk gelişimciyim 4 5 yıl önce aramıştırmıştım baya doğum yöntemlerini o zaman türkiyede yoktu şimdi yaygınlaşmışmı
GulerDoganAslan Dk16 ozaman inşallah yapabilirsin çok rahat görünüyor çünkü hangi ülkedesin bu arada canım
bebisiminannesi YazCilegi canim internetten biraz baktim da cocuk havuzlari oluyor ya onlar yeterli oluyormus hatta canli dogum izledim suda yapilan o havuzlari kullanmislar
Ardanyal YazCilegi Plastik Havuz’danmı bahsediyor doktorunuz? Ben yurt dışında suda doğum yaptım bildiğiniz jakuzi gibi çok geniş ve vucud şekline göre yükseltisi var. Aynı zamanda suyun değişmesi için gider vs. Lazım suyun derecesi 36-37 olmalı. Şişme havuzda bu gibi imkanlar olmadığı için bence iyi düşünün.
GulerDoganAslan bebisiminannesi kesinlikle çocuk havuzu falan değil çok özel havuzlar var burda doğum için
bebisiminannesi GulerDoganAslan olabilir canim belki de benzetiyorum çünkü goruntusu falan birebir ayniydi benim görduklerim
bebisiminannesi [bilinmeyen] onecesinde suda dogum yapan biri hikayesini paylaşmıştı onun dışında kimseye rastlamadim ve cok iyi anlatiyordu arama motorundan bakin isterseniz
YazCilegi Ardanyal Plastık havuzlar varmış bahsettiğiniz gibi tam teferruatlı. Normal içine su doldurulan basit havuzlardan değil. Onlardan temin edemediğim için vazgeçmiştik 😞