Merimex Doğumdan itibaren kullanılabilen uygun fiyatlı park yatak arayişindayim kullanıp memnun kaldığınız bildiğiniz yatakları ogrenebilir miyim acaba :)
Meriwa Merimex ben görümcemin park yatağını kullanıyorum ara bölmesi yok şuan anne yanı beşikde ama ilerde zor olucak onu fark ettim ne alıcaksanız alın kademeli olandan alın ara bölme için aparat oluyor canm bilgin olsun bide cok yerin yoksa alt açma aparatlı da bak yerde koltuk üstünde de beli ağrıyo insanın
spaceship Kullanmadım henüz doğum yapmadığım için ama ben prego miami modelini tercih ettim. Hem park yatak, hem yan tarafı üç kademe iniyor anne yanı oluyor. Bakmanızı tavsiye ederim
tuliny Baby plus ebebek in kendi markası olan park yatağı kullandım ilk bebeğimde çok memnunum gayet kullanışlı ve uygun bi tık daha kalitelisi olan Kraft var o da çok iyi
dumansule bende kraft aldım yorumları çok iyiydi. 70-110 boyutu kraft friday 650tl fiyat da iyi indirime denk gwlirseniz bakın derim. herşeyi mevcut dönence dışında o da benim için önemsiz zaten.